2012-09-25 @ 21:14:13 - Kategori: Länkbyte

---

När jag startade den här bloggen trodde jag ärligt talat att jag skulle ha massor av tid för att skriva här. Men nu känns det som jag inte har tid alls, nej jag ska inte sluta skriva. Men jag kommer bara skriva när jag har tid för det...<3

Comments
Skrivet av: Linn

Tycker din novell är jätte bra, är sjukt glad över att du inte ska sluta, visst är det tråkigt att duj skriver väldigt sällan, men det är värt väntan. Tycker ändå det e bra att du skriver det så man inte abra väntar i månader för då blir det ju att man till slut slutar läsa för man tror ägaren skiter i den ;)

Svar: <3
None None

2012-09-26 @ 16:23:25


Skrivet av: Hanna

Snälla skriv nästa kapitel snart :)

2012-10-15 @ 22:03:21


Skrivet av: Anonym

Hej på dig! Nu är det så här efter många månader har jag alltid velat skriva en novell för har inte redigt vågat för har varit lite för feg att visa upp mina texter, men idag bestämde jag mig för att öppna en novell. Blev en ny design och första kapitlet är nu uppe :)

Novellen heter "Take a shot for me?" och handlar om: Dyra bilar och stora fina herrgårdar är en del i staden Starbuck. Alla lever efter mottot och varje dag blir en ny utmaning. Iallafall för Ashley. I mitten av gymnasiet börja hennes vänner frysa ute henne och hela världen går ner för den lilla flickan som en dag inte vill leva längre. Tills en ny kille vid namn Justin börja i samma klass, kan han vara nyckeln till lyckan?

Kanske faller dig i smaken? skulle verkligen vara snäll om du ville läsa den:)

Du hittar den här: http://jdbieberstory.blogg.se/
Kommentera gärna med åsikter och liknade, kram <3

2012-10-26 @ 12:07:35


Skrivet av: -

fortsätt med din novell, det har gått några måander sen du skrev ditt sista inlägg, jag vet att du inte slutat skriva. men det verkar som de.. men du måste fortsätta jag är så inne i din novell, älskar den verkligen. och du är bäst! du borde bli författare!!!
#love

2012-11-21 @ 04:50:44


Skrivet av: izabelle

Hej.fin blogg :)! Är du intresserad av att läsa en ny och fräsch novell som handlar om Justin Bieber?
I min novell kommer man att få följa Esme Haven är en ung attraktiv kvinna, som gör allt för att hålla sin karriär så långt ifrån botten som möjligt. Med hjälp av sin trofasta vän och kollega Adam Duhmel, får hon en dag det uppdrag hon alltid drömt om. Ett uppdrag som kräver ny identitet, en ny bostad i en helt annan stad och en helt ny look.
Har hon det som krävs för att kunna fullfölja sitt uppdrag? Hennes uppdrag som går ut på att gå under djupet i Los Angeles gator och hitta gruppen som kallar sig för "Five", där ingen mindre än badboyen Justin Bieber står högst på listan över människor ingen vill se i livet.
Blir det en dans på rosor som hon förväntar sig eller händer det som hon aldrig vågat drömma om?

Detta är en resa full av äventyr, intriger, mörka hemligheter och en förbjuden kärlek som träffar två helt olika människor med två helt olika världar och när det inte kunnat bli värre står Esme inför ett beslut som kan förändra hela sin framtid. Låter det intressant? Besök gärna min novellblogg, www.AlwaysKidrauhl.blogg.se KRAM

2012-12-09 @ 15:27:03 - URL: http://www.alwayskidrauhl.blogg.se


Skrivet av: JDBStories

Fin blogg! Jag har en nystartad novell om Justin Bieber. Första kapitlet är ute nu! Titta gärna in och säg vad du tycker :)

2013-02-09 @ 23:56:36 - URL: http://jdbstories.webblogg.se


Ditt namn:

Mailadress: (publiceras inte)

URL:

Din kommentar:

Kommer du tillbaka?



Trackback